Tuesday, June 13, 2017

Start of Research Module *update braces story pt4*

السلام عليكم ورحمة الله وبركا ته

hi uolls. awkward moment typing here cuz almost one month tak update pape inside here. malas menguasi diri tapi layan soc med lain ade je mase. puihhh... so today start of new module for my degree which is Research Method then tomorrow module Employment Research and Planning. yass yass dua module sekali for one month. hurmmm. *kill me already* 2 module maksudnye 2 coursework. demnnn. bunuh diri la. but overall first day should be ok. wait till last day nak submit coursework. meggelabah lain macam nanti then jemm phone & otak.
so as promised zuzu nak update pasal braces zuzu. currently zuzu dah pakai braces for almost 1 year and 2 months. pejam celik dah setahun lebih dah kan. huhuhu... time flies... so here is the condition of my teeth


image may seem gross. hahaha. sorry.


bulan ni zuzu pilih warna biru and purple. so nampak cam makin renggang kan gigi yang tengah tu. hahaha. so dokter Aina cakap for first 10 months gigi akan melalui proses meluruskan gigi semua. so pada siapa yang pakai braces yang kene cabut gigi tu akan nampak lagi obvious dia punya jarak. then another 10 months baru gigi2 ni akan menjalani proses rapatkan gigi. fuhhh. lega bila dengar dokter cakap camtu.
time raya ni zuzu takdelah nak tangkap gambar nampak gigi kan citer dia... senyum kambing jela mampu. huhuhu... baju raya pun tak beli lagi ni. comment bgtau ape warna baju korang.
#selamatberpuasa #ramadhanke-18
xoxo, zuzukent