Monday, May 8, 2017

Heading towards Ramadhan

السلام عليكم ورحمة الله وبركا ته

hi... hello may. hello peeps. so, nampak kosong kan blog zuzu ni. hahaha... rajin harini nak edit blog sampai seharian menghadap lappy. nampak sangat kosng sebab background pun putih je tapi tu la yang zuzu minat tak serabut sangat (◠﹏◠✿)



tak banyak pun zuzu tukar just background, sidebar and other stuffs... banyak main coding sampai nak pening dah (•⊙ω⊙•)yela lama dah tak usik code2 ni. rase nak buat kan tutorial pun ade sebab zuzu perasan banyak coding dah change place dia. nak search tadi pun susah (◠︿◠✿) blog ni takdelah 100% zuzu buat. zuzu ambik template dari blog template yang dah siap. cadang nak guna responsive blog and dah ade seo tapi belom sampai tahap tu lagi.

so sekarang nak dekat masuk bulan Ramadhan kan. tak sabar nak puasa. korang dah ganti puasa ke blom? (≧◡≦) cepat2 ganti tau nanti kene bayar fidyah. hehehe.. zuzu ade lagi 5 hari lagi (●´ω`●) huarghhh malas betul nak ganti sebab nafsu makan ya Allah tuhan je tau. hehehe. mood nak ke gym pun dah ade ni sebab rase dah debab-2 comel je zuzu ni. pape pun focus pada yang penting ape nak buat dulu. caiyokk

4 comments:

  1. comelnya blog!!!!! edit kat kita sama hehee

    ReplyDelete
    Replies
    1. tapi blog awak pun comel. soft je tgk :D

      Delete
  2. Why so kawaii blog ni? *_* The font, the colour, the theme! Nice job! And you too, selamat berpuasa ^____^

    ReplyDelete
    Replies
    1. blog awak pun byk info yg menarik. tq :D

      Delete

Thanks for reading this post

Hye brader and sisto, cakap je ape nak!
Tapi ayat kasi elok sikit ok.